Exerciții simple

un set de exerciții simple pentru scăderea în greutate

Cu toții visăm la o siluetă frumoasă, subțire și atletică, dar puțini dintre noi suntem într-adevăr suficient de puternici pentru a merge la sală. Pentru ca silueta ta să fie frumoasă, nu este deloc necesar să faci dietă sau să faci o mulțime de exerciții plictisitoare. Exercițiile simple sunt suficiente pentru a vă ajuta să slăbiți și să vă ajustați silueta acasă. Puteți alege orice complex doriți, deoarece exercițiile vizează pierderea în greutate a întregului corp sau anumite zone cu probleme.

Antrenamentele se desfășoară în mod regulat, de 3 ori pe săptămână, apoi efectul va fi evident. În plus, o nutriție adecvată promovează un metabolism bun, iar aceasta, la rândul său, afectează pierderea în greutate. Exercițiile simple nu numai că te vor ajuta să slăbești kilogramele în plus, ci și să întărești sistemul imunitar și mușchii întregului corp. Ele îți vor tonifica corpul, ceea ce înseamnă că vei arăta uimitor în orice circumstanțe și în orice moment. Deci, să trecem direct la un set de exerciții simple pentru pierderea în greutate.

Exerciții simple de slăbire a întregului corp

Acest complex este conceput pentru dimineața. De îndată ce te trezești, poți începe imediat să faci exercițiile. Dacă vă este foame, puteți mânca fructe sau iaurt, iar alimentele ușoare și cu conținut scăzut de grăsimi sunt, de asemenea, bine. După masă, ar trebui să așteptați o jumătate de oră și abia apoi să treceți direct la antrenament. Deci, înainte de fiecare execuție a celor mai simple exerciții, este imperativ să încălziți corpul, să faceți puțină încălzire. Acesta poate fi absolut orice exercițiu pe care îl cunoașteți: întinderea, ridicarea picioarelor, jogging și așa mai departe.

  1. Primul exercițiu simplu are ca scop întărirea mușchilor toracici. Sânii tăi vor arăta tonifiați și atrăgători. Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsați palmă în palmă, astfel încât să păreați să învingeți rezistența. Trebuie să o faci de 5-10 ori.
  2. Ghemuit. Vă va ajuta să reduceți dimensiunea taliei, să îndepărtați celulita și să strângeți și să întăriți mușchii feselor. Puneți picioarele la lățimea umerilor, începeți să vă ghemuiți până când picioarele sunt paralele cu podeaua. În același timp, ține-ți spatele drept tot timpul, cu mâinile pe centură. Aceste exerciții simple de slăbire trebuie efectuate de 30 de ori într-un singur set. Ar trebui să completați 2-3 seturi pe zi.
  3. Exercițiul numit „ciclism” este considerat unul dintre cele mai bune exerciții pentru a obține o talie subțire și un stomac plat. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă întindeți pe spate, să îndoiți picioarele la genunchi și să vă puneți mâinile în spatele capului. Pe măsură ce inspirați, trageți cotul drept spre genunchiul stâng, în timp ce lucrați întregul corp. Apoi reveniți la poziția de plecare și repetați exercițiile pentru celălalt picior. Acest exercițiu abdominal simplu își folosește toți mușchii în timpul execuției, ceea ce este excelent pentru abdomen.

Puteți umple în mod independent acest complex cu exerciții noi. În timp, trebuie să complicați puțin chiar și cele mai simple exerciții pentru a obține un rezultat mai eficient. În plus, corpul tău se va obișnui cu stresul constant.

Cele mai ușoare exerciții pentru femei

exercițiu eficient pentru scăderea în greutate

Dacă doriți ca mușchii corpului să fie puternici, pe lângă exercițiile obișnuite de dimineață, trebuie să faceți și câteva exerciții fizice simple. La urma urmei, chiar și cele mai simple exerciții vă vor aduce rezultatul dorit după câteva săptămâni de cursuri. Fiecare exercițiu trebuie efectuat de cel puțin 10 ori. În același timp, nu este deloc necesar să faci multe dintre ele, poți alege doar câteva dintre cele care sunt interesante pentru tine și alcătuiesc un anumit complex.

  1. Un exercițiu simplu de talie. Va ajuta la modelarea taliei subțiri și atractive a unei femei. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă așezați pe un scaun cu spătar, apoi începeți să rotiți corpul spre dreapta, apoi spre stânga. Când vă întoarceți, încercați să rămâneți în această poziție timp de 15-20 de secunde, ținând în același timp spatele scaunului. După o pauză, repetați din nou acest exercițiu.
  2. Un exercițiu simplu pentru abdomen îi va interesa pe mulți, deoarece aceasta este una dintre cele mai problematice zone ale corpului feminin. Există multe exerciții diferite pentru a vă întări mușchii abdominali. Iată una dintre ele. Trebuie să inhalați, în timp ce încordați mușchii abdominali și să înghețați în această poziție timp de 10 secunde, apoi expirați și răsuflați. Repetați de 20 de ori pe zi.
  3. Acest exercițiu simplu pentru abdomen și picioare nu este dificil de făcut. Așezați picioarele la lățimea umerilor, umerii în afară și picioarele paralele între ele. Apoi așezați-vă mâinile pe marginea unui pat sau a altei suprafețe și faceți 3 genuflexiuni săritoare. În același timp, strângeți mușchii abdominali, nu puteți atinge podeaua cu fesele. Spatele trebuie să fie drept. Acesta este un exercițiu simplu pentru slăbirea picioarelor și întărirea fesierilor.

De-a lungul timpului, ca și în cazul anterior, exercițiile fizice trebuie să fie puțin mai dificile și, bineînțeles, consolidate cu o dietă sănătoasă și echilibrată.

Fitness pentru începători

Fitness este foarte popular în rândul femeilor de astăzi. O puteți face nu numai în centrul de fitness, ci și acasă. Puteți face exerciții simple de slăbire într-un mediu confortabil. Înainte de a începe antrenamentul, trebuie să decideți ce rezultat căutați. Dacă pierdeți în greutate sau întăriți mușchii, atunci aerobicul este o opțiune excelentă pentru dvs.

Aerobicul este exerciții simple efectuate cu muzică. Multe dintre tipurile sale contribuie la întărirea diferitelor grupe musculare, precum și la pierderea în greutate a corpului. Acestea pot fi exerciții în apă. Chiar și cele mai simple exerciții în apă într-o perioadă scurtă de timp vă vor permite să obțineți rezultatul dorit. De regulă, astfel de exerciții sunt mai dificile decât tehnicile obișnuite de dans aerobic, dar eficacitatea lor este mult mai mică.

Principiile de bază ale fitnessului sunt efectuarea regulată a unor exerciții simple, precum și creșterea treptată a sarcinii. La început, durata antrenamentului poate fi de până la 20 de minute, apoi până la 40. Este recomandabil să întocmiți un program de antrenament convenabil pentru dvs. și să îl urmați.