Cum să slăbești 7 kg într-o săptămână acasă

blugi mari ca urmare a pierderii a 7 kg pe săptămână

Cei care vor slăbi 7 kg într-o săptămână ar trebui să înțeleagă că iau măsuri drastice. Aceasta este o cifră destul de ridicată pentru o perioadă scurtă, iar pierderea în greutate prea rapidă este mult stres pentru organism. Prin urmare, această tehnică trebuie utilizată numai în cazuri excepționale, iar în toate celelalte se recomandă să slăbești treptat, într-un mod natural. Înainte de a slăbi 7 kg într-o săptămână acasă, este indicat să consultați un medic. În prezența anumitor boli, el poate interzice utilizarea unor astfel de metode de slăbit. În special, acestea sunt contraindicate la adolescenți și vârstnici.

Pe o notă! Pentru a obține rezultatul, pierzând 7 kg într-o săptămână, aveți nevoie de o abordare integrată. Adică nu trebuie să folosești doar dietă sau exerciții fizice, ci în același timp să te limitezi la nutriție, să faci sport și să bei multă apă.

Dietele eficiente

Desigur, o nutriție adecvată aduce beneficii organismului și duce la descompunerea excesului de grăsimi. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă într-un timp relativ lung, care este necesar pentru funcționarea normală a organelor. Dar în cazul în care trebuie să slăbești rapid, este indispensabilă doar o alimentație adecvată. Va trebui să urmați o dietă strictă, limitându-vă în aproape toate alimentele.

Dieta Kefir

chefir pentru scăderea în greutate cu 7 kg pe săptămână

O dietă cu chefir este o opțiune excelentă dacă trebuie să slăbești 5-7 kg pe săptămână. Are următoarele reguli:

 • Baza alimentelor în timpul săptămânii este kefirul - este indicat să alegeți un produs cu un procent redus de grăsimi.
 • Pentru cei care nu pot face față foamei, este permisă utilizarea unor cantități mici de proteine și carbohidrați.
 • Nu trebuie să urmați o dietă cu kefir mai mult de o săptămână, deoarece vă puteți strica stomacul.
 • Trebuie să mănânci la intervale regulate, de 5 - 6 ori pe zi.
 • Este interzis consumul de zahăr și sare, nu este recomandat să beți cafea.
 • Dintre băuturi, infuziile de plante ar trebui preferate; puteți bea apă pură necarbonatată în orice volum.

După o săptămână, trebuie să reveniți treptat la dieta obișnuită. Dar acest lucru trebuie făcut lent. În primele câteva zile, este recomandabil să renunțați la alimentele grase, dulci, cu amidon.

Pe o notă! Pentru a nu dăuna sistemului digestiv, nu se recomandă utilizarea unei diete cu chefir mai mult de două ori pe an.

Slăbire cu bicarbonat de sodiu

sodă pentru scăderea în greutate cu 7 kg pe săptămână

Una dintre cele mai neobișnuite modalități de a slăbi este să slăbești cu bicarbonat de sodiu. Oamenii de știință au descoperit că, dacă este diluat în apă și beat, este capabil să descompună grăsimile care au pătruns în organism cu alimente. Acest lucru ajută la reducerea conținutului de calorii al alimentelor consumate, ceea ce face posibilă respectarea regulilor alimentare obișnuite. Cu toate acestea, este posibil să slăbești într-o săptămână până la 5-7 kg.

Când utilizați sifon pentru pierderea în greutate:

 • pentru a crește eficiența dietei, este recomandabil să consumați numai alimente sănătoase;
 • cina târzie nu este recomandată;
 • porțiile ar trebui să fie mici;
 • la început, se folosesc doze mici de sodă și apoi sunt crescute treptat.

Recepția soluției de sodă începe dimineața. Cu o jumătate de oră înainte de mese, trebuie să beți 1 pahar din această „băutură". Pentru a-l prepara, o jumătate de linguriță de sifon trebuie diluată în 1 pahar de apă fiartă caldă. Recepția soluției de sodiu se repetă înainte de fiecare masă (30 de minute).

Pe o notă! Nu este recomandat să abuzați de metoda de slăbit cu sifon, altfel vă puteți dăuna propriului corp. După un curs de șapte zile, dieta trebuie întreruptă.

Dieta cu fulgi de ovăz

fulgi de ovăz pentru pierderea în greutate 7 kg pe săptămână

Poate că dieta cu fulgi de ovăz este una dintre cele mai benefice pentru corpul uman. Conține componente valoroase, astfel de terci îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv. În plus, fulgi de ovăz conține un minim de calorii și o mulțime de fibre, minerale și vitamine.

Pe o notă! Făina de ovăz ajută nu numai să scape de kilogramele în plus, ci și la scăderea nivelului de colesterol din sânge.

Reguli de bază ale dietei cu fulgi de ovăz pentru pierderea în greutate:

 • Se încurajează mesele fracționate (de până la 5 - 6 ori pe zi) în porții mici.
 • Făina de ovăz se gătește în apă, fără a adăuga sare, lapte, unt și zahăr.
 • O porție conține nu mai mult de 200 g de fulgi de ovăz.
 • Dacă este greu să consumi o făină de ovăz toată săptămâna, poți adăuga o cantitate mică de fructe și legume în meniu (cu excepția strugurilor și cartofilor).
 • Puteți combina periodic fulgi de ovăz cu chefir cu conținut scăzut de grăsimi.
 • Puteți bea infuzii din plante, ceai fără zahăr, apă fără gaz.

Trebuie să părăsiți dieta treptat, fără să mâncați mâncăruri puternic bogate în calorii.

Regimul de băut

apă potabilă pentru scăderea în greutate cu 7 kg pe săptămână

Nutriționiștii din întreaga lume sunt de acord că corpul uman ar trebui să primească aproximativ 2 litri de apă în fiecare zi. Mai mult, acest volum nu include ceai, cafea, compot și alte băuturi. O cantitate mare de apă ajută la eliminarea toxinelor, toxinelor și a altor substanțe nocive din organism, crește metabolismul.

Este deosebit de important să respectați regimul de băut în timp ce urmați o dietă atât de strictă, al cărei scop este de a pierde în greutate cu 5-7 kilograme pe săptămână. Bând un pahar cu apă, puteți scăpa de falsa senzație de foame. Consumul de apă înainte de mese poate ajuta la reducerea dimensiunii porției consumate, deoarece lichidul va ocupa o parte din stomac.

De asemenea, trebuie să beți apă pentru scăderea în greutate conform anumitor reguli:

 • În același timp - ar trebui să beți apă cu o jumătate de oră înainte și după mese.
 • Puteți calcula volumul minim de apă necesar pe zi folosind formula: 30 ml * greutate în kg.
 • Pentru cei care nu au băut apă în astfel de cantități înainte, este necesar să începeți treptat, cu volume minime, crescând doza zilnic (în prima zi, este suficient 1 litru de apă).
 • Trebuie să beți apă cu înghițituri mici, distribuind uniform volumul zilnic între mese.
 • Este important să acordați atenție temperaturii apei - nu ar trebui să fie prea rece, deoarece în acest caz poate încetini procesele metabolice, ideal este apa la temperatura camerei.
 • În timp ce respectați regimul corect de băut, cel mai important lucru este să nu uitați să beți apă zilnic.
 • Calitatea apei joacă un rol decisiv; trebuie să fie fără gaz și curată.

Pe o notă! Consumul de apă la mese nu este recomandat deoarece diluează sucurile gastrice, ceea ce încetinește digestia.

Exerciții pentru scăderea rapidă în greutate

Când decideți cum să pierdeți 7 kg într-o săptămână acasă, trebuie să înțelegeți că este dificil să obțineți rezultatul dorit fără exerciții fizice. Activitatea fizică, împreună cu dieta, promovează pierderea rapidă în greutate și întărirea musculară. Nu este necesar să folosiți sarcini crescute, deoarece acestea pot provoca leziuni pentru sportivii neexperimentați. Este suficient să faci exerciții ușoare pentru a te menține în formă.

Pe o notă! Recomandări pentru cei care vor să slăbească: începeți în fiecare dimineață cu exerciții.

Pentru a pierde 7 kg într-o săptămână, aveți nevoie ca durata antrenamentelor zilnice să fie de cel puțin 1 oră.

Coarda de sărituri

coarda de sărituri pentru pierderea în greutate cu 7 kg pe săptămână

Coarda de sărit este recomandată oricui dorește să-și facă picioarele și stomacul să se potrivească. Pe lângă pierderea în greutate, această mașină de exerciții ieftină și accesibilă va ajuta la restabilirea funcționării sistemului digestiv și va acționa ca un mijloc de prevenire a bolilor de inimă.

Pentru a slăbi 7 kg într-o săptămână, sărind coarda trebuie să aibă timp în fiecare zi. Ca de obicei, se recomandă să începeți cu sarcini ușoare și să le măriți treptat. În primul rând, trebuie să sari pe coardă nu mai mult de 15 minute și, pe măsură ce mușchii se obișnuiesc cu încărcăturile, creșteți durata antrenamentului la 45 de minute.

Pe o notă! După ce au sărit coarda, începătorii pot prezenta dureri în mușchii apăsării abdominale, coapselor și feselor. Dacă sunt nesemnificative, nu întrerupeți performanța, nu trebuie să vă faceți griji. În caz contrar, exercițiul trebuie oprit.

Dacă săriți coarda pe un picior, sarcina și, în consecință, eficiența crește.

Rulouri semi-ghemuit

scădere în greutate ghemuit 7 kg pe săptămână

Pentru a efectua rulouri într-o semi-ghemuit, trebuie să faceți următoarele:

 1. Ridică-te drept, cu picioarele la distanța umerilor. Mâinile în fața pieptului. Faceți o jumătate de genuflexiune.
 2. Coborâți încet corpul într-o jumătate ghemuită.
 3. Mutați corpul mai întâi spre stânga și apoi spre dreapta. Astfel, trebuie să efectuați rulouri.

Pe o notă! Principalul lucru care este necesar atunci când efectuați rulouri corporale într-o jumătate de genuflexiune este menținerea echilibrului. În caz contrar, puteți cădea pur și simplu.

Scândură

Bară de slăbit de 7 kg pe săptămână

Chiar și scândura standard ajută la strângerea abdomenului, a părților laterale și a șoldurilor și la întărirea spatelui. Și dacă o faceți într-o versiune mai complicată, eficiența crește semnificativ.

Trebuie să faceți următoarele:

 1. Faceți o scândură obișnuită pe brațele întinse. Palmele și degetele de la picioare se odihnesc pe podea, corpul este uniform.
 2. Trageți pe rând genunchii sub voi, efectuând un fel de jogging pe loc.

Sărind pe cutie

sărind pe o cutie pentru a slăbi 7 kg pe săptămână

Trebuie să faceți exercițiul după cum urmează:

 1. Stai drept. Așezați o cutie sau alt obiect în fața dvs.
 2. Salt pe cutie cu ambele picioare în același timp.
 3. Coborâți-l încet.

Squats

pierderea în greutate squats pe săptămână cu 7 kg

Trebuie să faceți exercițiul după cum urmează:

 1. Stai drept. Așezați o cutie sau alt obiect în fața dvs.
 2. Salt pe cutie cu ambele picioare în același timp.
 3. Coborâți-l încet.
cifră subțire ca urmare a pierderii a 7 kg pe săptămână

O abordare integrată și perseverență vă vor ajuta să slăbiți 7 kg în doar o săptămână. După ce ați obținut rezultate, este important să mențineți greutatea la un anumit nivel. Pentru a face acest lucru, trebuie să respectați nutriția și exercițiile fizice adecvate.