Caracteristicile dietei de băut

Dieta pentru băut este un sistem special de nutriție, care vă permite să scăpați de kilogramele în plus urate și să curățați corpul de acumulări dăunătoare. La fel ca multe alte diete, poate fi aplicat cu succes acasă. În versiunea clasică, se calculează pentru o lună (adică pentru 30 de zile). Această perioadă face posibilă scăderea unei greutăți foarte mari.

Reconstruirea corpului

esența consumului de diete pentru slăbit

Nu există nimic supranatural în acest sens - o tranziție completă la o dietă de băut face ca organismul să funcționeze într-un mod nou. Pentru a obține rezultate semnificative, fiecare zi a dietei ar trebui să aibă loc sub motto-ul: „Dacă vrei să mănânci - bea ceva! ”

Dacă sunteți hotărât să urmați această dietă, trebuie să uitați, în principiu, de procesul de mestecare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă deloc că va trebui să faceți o grevă a foamei. Doar că acum nu vei mânca, ci vei bea.

Scopul principal al unei diete de băut este de a reduce greutatea, precum și de a curăța corpul pentru a elimina toxinele dăunătoare din acesta. Cu toate acestea, nu toată lumea decide asupra unui „maraton” lunar. Mai mult, medicii avertizează asupra pericolelor acestei diete destul de rigide. În acest sens, o versiune scurtată a acestui sistem alimentar - timp de 7 zile, este mult mai populară. Recenziile și rezultatele pierderii în greutate sugerează că în această perioadă puteți pierde până la 10 kg.

Regulile privind alimentația cu alcool

Dacă urmați corect această dietă, nu ar trebui să vă fie foame. La urma urmei, regulile acestui sistem alimentar nu limitează nici numărul de calorii consumate, nici volumul de porții, nici numărul de mese de alimente lichide.

Să clarificăm regulile de bază:

 • Orice aliment solid este strict interzis. De asemenea, este interzis să mestecați orice, chiar dacă nu este un produs. Guma de mestecat este nedorită și nu fără motiv. Consumul unei diete oferă stomacului 7 sau 30 de zile de odihnă. În timp ce mestecați gumă, se declanșează un reflex în stomac și începe procedura de digestie. Și nu există mâncare în ea. În acest caz, el se digeră.
 • reguli privind consumul de alcool
 • Pe lângă lichidele pe care le înlocuiți pentru alimente solide, trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi. Acest lucru vă va accelera metabolismul. De asemenea, apa va oferi pielii sănătate și strălucire.
 • Cel mai important lucru este să beți frecvent, dar în cantități mici. În caz contrar, nu veți putea curăța corpul.
 • Este mai bine să nu beți nimic înainte de culcare, dacă nu doriți să vă umflați dimineața.
 • Este interzis să stați la această dietă mai mult de o lună. Dacă rămâneți mult timp la acest sistem alimentar, puteți „câștiga” o serie de probleme grave cu tractul gastro-intestinal. În acest caz, scopul nu va justifica mijloacele.
 • Ar trebui să vă monitorizați scaunul în orice moment. Trebuie să o goliți zilnic.
 • Este foarte important să ieșiți corect din această dietă. Ieșirea trebuie făcută treptat și fără grabă. Ar trebui să părăsiți dieta de 7 zile timp de 14 zile. Este necesar ca treptat, o dată la 3 zile, să vă întoarceți la dietă primele fructe, în al doilea rând - legumele, după ele - cerealele și, în cele din urmă - carnea slabă și laptele, ouăle. Zahărul trebuie introdus la numai 2 săptămâni după încheierea dietei.

Cine poate și cine nu

Inițial, dieta de băut era destinată acelor persoane care au fost supuse unei intervenții chirurgicale pe stomac. Refuzul alimentelor solide face posibilă odihnirea organelor digestive și corectarea funcționării acestora.

avantajele și dezavantajele unei diete de băut

Cu toate acestea, se dovedește că acest sistem de nutriție are un „efect secundar” - pierderea în greutate și curățarea corpului. Acest lucru a adus instantaneu dieta la rangul de cele mai populare. Și nu numai printre cei operați. Astăzi, este utilizat în principal de acele persoane care doresc să se despartă de kilogramele în plus.

Acest sistem alimentar, ca oricare altul, are o serie de contraindicații. În caz de probleme cu inima, vasele de sânge, tractul gastro-intestinal, ficatul, rinichii, hipertensiunea, diabetul zaharat și bolile organelor genitale feminine, acesta nu poate fi utilizat. De asemenea, este contraindicat dacă există tendința de umflare. Este interzisă utilizarea acestuia în timpul sarcinii și alăptării. Toți ceilalți ar putea experimenta singuri această dietă. Principalul lucru este să vă consultați cu un specialist și să vă ascultați cu atenție corpul.

Ce este permis și ce este interzis să beți

În ceea ce privește lichidele permise, totul este simplu aici: puteți bea aproape orice este în stare lichidă. Nu puteți îndulci niciun lichid, chiar și cu un substitut de zahăr. De asemenea, este recomandat să scapi de sare din dietă. Este adevărat, o cantitate foarte mică este permisă pentru bulion.

Și acum mai precis despre ce poți mânca în această dietă:

ce poți bea după o dietă de băut
 • apă plată (nu mai puțin de un litru și jumătate pe zi);
 • decoct vegetal;
 • bulion de pește sau carne (trebuie strecurat);
 • supă de piure cu legume fără grăsime;
 • băuturi din lapte fermentat fără grăsimi;
 • suc
 • (doar stors singur și diluat cu apă);
 • ceai
 • (natural, cu lapte sau suc de lămâie);
 • compot de fructe și fructe de pădure (neîndulcit).
 • jeleu lichid.

Nu beți:

 • băuturi alcoolice;
 • suc din magazin;
 • băuturi din lapte fermentat gras și lapte;
 • bulion gras.

În loc să beți, dacă doriți, se poate aplica o dietă de băut shoco. După cum sugerează și numele, este o combinație de ciocolată și sisteme alimentare de băut. Dieta de băut Choco implică consumul de cacao. Este permis să consumați aproximativ 6-7 căni din această băutură minunată și gustoasă pe zi. Este interzisă adăugarea de zahăr. Dar este posibil lapte cu conținut scăzut de grăsimi. Nu uitați de apă (volumul minim zilnic este de 1 litru). Această dietă poate dura de la 3 la 7 zile. În acest timp, aproximativ 4-5 kg ​​ar trebui să dispară.

Meniu timp de 7 zile

Cea mai populară dietă de băut este programată pentru 7 zile. Pe tot parcursul zilei sunt permise diverse băuturi. Cu toate acestea, dacă le distribuiți pe zi, puteți obține un rezultat mai bun. Deci, meniul pentru 7 zile prevede alternarea unei varietăți de fluide nutritive.

meniu exemplar pentru dieta de băut
 • Prima zi- consumăm exclusiv băuturi din lapte fermentat cu conținut scăzut de grăsimi pe tot parcursul zilei.
 • Ziua 2este dedicată bulionelor gătite pe carne și legume dietetice și supelor din piure gătite pe aceeași bază.
 • a 3-a zi- savurați sucuri naturale de casă diluate cu apă.
 • a 4-a zi- organizăm ceremonii de ceai.
 • a 5-a zi- jeleu.
 • a 6-a zi- meniul constă în întregime din jeleu de fulgi de ovăz.
 • Dedicăma 7-a zidecocturilor de fructe și fructe de pădure.

Nu uitați, pe lângă toate cele de mai sus, să beți apă. Aceasta este o condiție prealabilă.

Rezultate și recenzii ale celor care slăbesc

Dacă respectați cu strictețe toate regulile, în fiecare zi puteți pierde 1, 5 kg. Nu trebuie să vă fie frică de recâștigarea excesului de greutate dacă începeți să mâncați imediat după finalizarea acestuia. Acest sistem alimentar este caracterizat de rezultate cu adevărat uimitoare: în 7 zile puteți spune la revedere de la 4-10 kg.

De exemplu, o femeie era foarte îngrijorată că nu va putea să refuze mâncarea obișnuită. Dar a fost dificil doar în prima zi. Pur și simplu a spălat foamea emergentă. Apoi a devenit mai ușor - a savurat o varietate de sucuri, a băut bulionuri și a gustat ceai verde. Drept urmare, în 7 zile a reușit să slăbească 4 kg, iar într-o lună a fost nevoie de 11 kg de exces de greutate.

rezultatele pierderii în greutate la o dietă de băut

A doua femeie a petrecut o săptămână la această dietă. În această perioadă, laturile ei lăsate se strânseră. În ceea ce privește greutatea, a slăbit doar 2 kg. Dar, pe de altă parte, este mulțumită de apariția unei cantități uriașe de energie, precum și de o creștere a activității, întinerire și recuperare în general.

Dar a treia femeie a urmat o dietă de băut anul trecut. Timp de o lună a reușit să scape de 10 kg. În plus, ea a studiat diferite tipuri de ceai și acum distinge cu ușurință între sucul diluat și cel pur. Pentru prevenire, ea organizează zile de băut la fiecare 2-3 săptămâni și recomandă tuturor să-și urmeze exemplul.

Ieșire

Dieta de băut este foarte eficientă pentru pierderea rapidă în greutate. Este simplu, accesibil și delicios. Un bonus plăcut la topirea kilogramelor va fi un corp detoxificat de toxine. Rezultatele pot fi văzute cu ochiul liber după doar 7 zile.

Gama de lichide pentru acest sistem de alimentare este destul de largă. Nu trebuie să inventezi în bucătărie.

Principalul lucru este să respectați toate cerințele acestei diete și nu uitați că trebuie să ieșiți din ea fără probleme și, după finalizarea acesteia, să treceți la o dietă hrănitoare sănătoasă. Apoi, rezultatul obținut va fi fixat și kilogramele conduse cu o astfel de dificultate nu vor mai reveni.